At flyde med universets energi

WuJi Gong – Kurser og Workshop
Lær hele formen eller få en smagsprøve i en tilpasset workshop.


WuJi Gong er en meditativ Qi Gong form. Gennem blide bevægelser og bevidsthed om energien der strømmer, kan du opleve at få både mere ro og mere flow i din energi.
En vedvarende praksis med formen kan tage dig på en selvkærlig og dybtgående rejse, til dit oprindelige selv.

Vi arbejder med Yin/Yang balance, de fem elementer og Tao`ens budskab om at flyde med livet, for derigennem at opleve mere glæde og vitalitet.

Når vi bevæger os i samklang med universets strøm af energi, så vil vi typisk opleve større balance og glæde i os selv og i vores væren. Og undervejs også heling af de ubalancer vi måske har vænnet os til, som en naturlig del af vores liv.

WuJi Gong kan laves af alle og der er fokus på at udførelsen er fuld overensstemmelse med den enkelte.
Det er på en gang en bevægelsespraksis og samtidig gennem energibevidstheden en praksis, der kan skabe stor transformation i dit liv.


Nature doesn´t hurry – yet everything is accomplished, Lao Tzu


Med WuJi Gong formen har du en praksis, der åbner den dør du står foran. Uanset hvor du er på din rejse gennem livet. Det er samtidig en bevægelse, der kan støtte dig til dyb balance i nervesystem, din fysiske krop og dermed også i livet, på alle de måder det udfolder sig.

Formen er blevet introduceret i Danmark af Andrew Frettwell. Du kan læse mere om ham, Wuji Gong og Tao Alchemy på http://wuji-gong.org/ hvor du også finder en liste over WuJi Teachers i DK og globalt.

Nye WuJi datoer for 2024 –Du kan læse om forløbet her https://www.groundinyou.com/index.php/laer-wuji-gong/wuji-kursus/

Jeg planlægger løbende aktiveter: weekendkursus, opfriskningsdag for tidligere kursister, forløb og fordybelseshold. Datoer kommer her på siden, så snart de er i min egen kalender.

Qi gong – en godt indslag til den gode energi


Har du konkrete ønsker omkring et kursustidspunkt, eller er i f.eks en gruppe eller en virksomhed, der kunne have lyst til en dejlig oplevelse med den skønne meditative qi gong form, som kan laves af alle, så
er du meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak.

Jeg har lavet Qi Gong til fødselsdage, venindegrupper og virksomheder, i forbindelse med vandreture mv.

Skriv til mig på now@groundinyou.com eller tag kontakt via mobilnr. 22 77 73 79

Wuji Gong i solnedgang i forlængelse af Mindfullness walk.

Jeg har gode erfaringer med guidede workshops på både 1, 2, og 3 timer afhængigt af jeres ønsker.