4 søndags legerum i foråret 2023 – se det praktiske nederst på siden her.

Når vi får fred indeni, så spreder vi fred omkring os.
Og når vi mærker dyb glæde og kærlighed indeni, så er det det vi sender ud i omgivelserne.

Alt er energi og med vores fantastiske krop sanser vi og mærker det, på så mange forskellige måder – mere eller mindre bevidst.

Disse søndage med Qi Gong – leg og fordybelse, vil vi undersøge og træne vores opmærksomhed og mulighed for at bevare roen og fokus fra hjertet; både i forhold til os selv og i vores relationer.

Vi leger med energi, fordyber os i sansning og inddrager også meditative sekvenser.
Jo mere tid vi tilbringer med vores nervesystem i ro, des lettere bliver det for os at finde vejen tilbage, når vi bliver taget af livets udfordringer og tumult.

Vi laver qi gong med fokus på balance både indad og med verden omkring os. Vi kommer til at veksle mellem øvelser der skaber flow og øvelser der giver ro. Vi har brug for at mestre begge dele for at leve et liv i balance.

Hvem er det for?

Qi Gong – leg og fordybelse, er for dig, der gerne vil lege og fordybe dig i kroppens energi og hvordan du selv med bevidsthed og bevægelse kan påvirke energien i din krop og dit energi felt – både indad og i forhold til dine relationer og verden omkring dig. Det er for dig, der er ønkser at skabe forandring uden anstrengelse.

“Nature doesn´t hurry – yet everything is accomplished”, Lao Tzu

Mkh. Roselina ,

Det praktiske
4 søndagsshops i foråret 2023
d. 29.1 – 26.2. – 26.3. og 30.4. kl. 12:30 -14:30

Pris: 230 kr pr gang  – alle 4 søndage 775 kr. 

Tilmelding på mobil  22 77 73 79 eller mail: now@groundinyou.com
Betaling på konto 5370 318105 eller mobilepay på 60145.


Qi Gong workshops til dit arrangement:
Tag endelig kontakt til mig, hvis du kunne tænke dig at jeg kommer til dig med en skræddersyet qi gong oplevelse. Det kan være til din fest, firmadag eller bare fordi du/I har lyst til en dejlig stund med legende nærvær gennem qi gong.
Se mere på https://www.groundinyou.com/index.php/wuji-gong-kurser-og-workshop/


Tilmelding på mobil 22 77 73 79 eller mail: now@groundinyou.com Tilmelding er gældende ved betaling på konto 5370 318105 eller mobilepay på 60145.

Kurset afholdes i https://favnaarhus.dk/yoga-og-bevaegelse/