Et møde med din indre healer.

Sessionerne med Touch of  Presence® er en invitation til din indre healer og til at favne din krop, dine tanker og følelser – uden domme om rigtigt og forkert. En mulighed for at blive favnet og af favne dig selv fra hjertet.

I sessionen vil du opleve, at du gradvist kommer længere og længere ned i kroppen – dybt afslappet og i kontakt med dit hjertefelt. En tilstand hvor livet “ånder dig”.

Tillid til Livets åndedrag og “din indre healer”


Når vi kommer i dybere kontakt med den livskraft, som skabte os helt tilbage fra mødet mellem æg og sædcelle, så kommer vi samtidig i kontakt med vores indre healer; den del af os der på et dybt niveau kender vejen til den størst mulige sundhed i os.

Det er gennem nærværende berøring og fuldstændig anerkendelse at jeg støtter dig i at åbne forbindelsen til din indre healer. En åbning der hjælper dig med at få dybere adgang til de selvhelbredende kræfter, som vi kan have lukket ned for i forskellig grad.

Jo større tillid du kan have til den kraft i dig selv, jo større transformation kan der ske. Følelser, som du ikke har følt dig tryg ved at udtrykke, er lagret i din energi, og kan give mange symptomer både kropsligt og mentalt. Gamle fysiske skader kan lave låsninger i dit bindevæv og det kan påvirke både kropsstruktur og – funktion.

I kontakten med din indre healer åbnes muligheden for at invitere de dele med ind i helheden, ind i bevægelse og transformation.

Din krops iboende visdom får lov at stå ved roret

Gennem den dybe afspænding åbnes muligheden for at lade alle dine tanker og reaktionsmønstre lande i en slags nulpunkt. I denne afslappede tilstand opstår, der en åbning i nervesystemet og i kroppen generelt.

På den led kommer der større flow. Der bliver mere bevægelse i dig, både fysisk og følelsesmæssigt.
Det er her din indre healer folder sin kraft ud.

Min rolle er at holde rum for og bevidne, hvordan Din indre visdom folder sig ud i sessionen. At være dybt nærværende uden nogen dagsorden på dine vegne.
Men med en opmærksomhed, hvor jeg ofte vil kunne bidrage med indsigter, ud over dem du selv kan få undervejs.

Er du klar til at gå et skridt dybere ind til selv?

I kontakt til dit hjertefelt, og Livets åndedrag får du mulighed for at tage imod hele dig.
Et møde med din indre healer vil give dig nye oplevelser af samklangen. Den helhed og relation der er mellem vores fysiske krop, bevidsthed og sjæl. Der hvor alt hænger sammen og påvirker hinanden indbyrdes.


Ofte vil der foregå en healing også af fysiske udfordringer og en enkelt session kan gøre en stor forskel.
Men fordybelsen bliver typisk stærkere og tydeligere, for hver session du får.

Har du lyst til at gå dybt i kontakten med din indre livskraft og med din sjæl vil jeg anbefale, at du vælger et forløb af mindst 3 sessioner.

Pris pr session af 1.5. timer: 775 kr
Forløb m 3 sessioner 1950 kr.
For aftale eller evt spørgsmål:
Ring/skriv på mobil 2277 7379 eller mail:now@groundinyou.com

Her kan du læse mere om hvordan det foregår https://www.groundinyou.com/index.php/sessioner/hvordan-foregaar-en-session/


Er du nysgerrig på at læse mere om baggrunden for sessionerne, kan du kigge ovre på Giorgia Milne´s hjemmeside, og f.eks starte her: https://www.touchofpresence.com/about-touch-of-presence