Fordybelse med WuJi Gong og de 5 elementer

Et forløb for dig, der allerede har lært formen.

Når vi praktiserer WuJi Gong er vi altid i en proces og en balancering omkring de  5 elementer: Metal, Vand, Træ, Ild og Jord. 

5 elementer af vores indre liv

I dette forløb dykker vi ned i de enkelte elementer som kvaliteter i vores væren. 

I Tao Alchemy ses de 5 elementer også som Spirit Shens. Altså som en slags emotionel indre familie. I dette forløb vil vi bruge vores WuJi Gong form til at understøtte en fordybelse og balancering af denne indre familie.

Vi vil dykke ned i en forståelse af elementerne, som bærere af særlige kvaliteter i vores mentale, emotionelle og praktiske liv. Og vi vil berøre hvilke organfunktioner, hvert element hører til.

4 verdenshjørner – 5 elementer

Øst – Træelementet
Syd – Ilden
Vest – Metal elementet
Nord – Vandet
Centeret –  Jord 

Vi vil hver af de 5 gange sætte fokus på et verdenshjørnes særlige energi, potentiale. Hele tiden vil vi have vores indre jord (det 5. element) med, som det center vi bringer alting tilbage til.
5. gang vil vi have fokus på integrering af alle elementer.

I forløbet kan du opleve at komme i berøring med gemte, måske glemte følelser og emotionelle tilstande. Så et væsentligt fokus er, at undervisningen foregår med en åben og kærlig tilgang til vores forunderlige Væren, så vi netop kan øge vores evne til at være med den, i alle dens udtryk. Her bruger jeg mine mange års erfaringer med at holde et åbent, undersøgende felt, hvor alt kan være holdt og bevæges i Livets store Åndedræt.
   
Kærligst Roselina

Det praktiske

Har du interesse for dette forløb, så tag gerne fat i mig. Jeg arranger sted og datoer, når der er en håndfuld der er interesserede.

Skriv til Roselina på now@groundinyou.com, mobil nr. 22777379 eller i beskedfunktionen.

Betaling kan ske på Mobilepay: 60145 eller konto: 5370 0318105