En touch of presence® session er en fordybelse.

Derfor tager vi os også god tid: tid til at lande sammen, til start i en samtale.
Her får du mulighed for at sætte ord på de ting, du måske tumler med, eller det som du drømmer om,
det som du ønsker at få i bevægelse gennem sessionen. Det kan også være at du “bare” kommer for den dybe afslappende regenerering og helt åben for hvad der opstår. Begge dele og alt indimellem er velkommen.

Og jeg får mulighed for allerede der, at lytte og måske lade nogle spørgsmål komme frem, som kan være med til at åbne til andre lag af det, der kalder på at blive favnet.

Når vi er klar, flytter vi os til briksen: du kommer på langs og får tæpper og puder, som det passer til dig, for at kunne ligge i dybest mulig afslapning. Du ligger fuldt påklædt, dog helst i blødt tøj, så der ikke er noget der forstyrrer dig eller mine hænders kontakt til din krop.

Når du ligger godt, bruger jeg et par minutter til at tune ind: ind i mit eget center og opmærksomhed fra hjertet.
Her fra lytter jeg og mærker, hvor jeg skal tage kontakt til din krop. Det kan være ved skuldrene, fødderne, lænden eller alle andre steder: din krop ved besked og skal nok “give lyd” til mig, omend det i starten godt kan være med lidt forsigtighed.

Det er min erfaring, at hos de der kommer i forløb bliver dialogen tydeligere og tydeligere.

Det er som om kroppen lige skal erfare, at det faktisk er muligt at blive mødt helt uden fordomme, og derfor kan den tillade sig at slappe helt af og blive modtagelig.

Når kontakten fra mine hænder er landet, så begynder en rejse ind i et meditativt felt: en stadig dybere afspænding, hvor invitationen til dig er at give slip, at tillade det store åndedræt som vi kalder The Breath of Life at tage over:
At lade dig blive åndet – af livet, så livskraften, den universelle kærlighed, kan fylde hele dit system.

Jeg sidder længe med hænderne det samme sted, og vil som regel have kontakt 2-4 steder i løbet af sessionen.

I den tilstand kan der ske dyb regenering af hele dit system både fysisk og følelsesmæssigt – og også heling af gamle ubalancer. Det er som regel en meget dejlig oplevelse, men i kølvandet på sådan en “oprydning”, kan der godt komme ting op til bevidstheden som skal ses, også af dig, for at de kan slippes helt.

Når vi har afrundet ved briksen får du god tid til at “vende tilbage”. Det er vigtigt at komme nænsomt ud af den meditative tilstand, som man godt kan bære med videre i sin dag, hvis man er opmærksom og ikke har travle planer efter sessionen: hvilket jeg absolut vil anbefale.

Du skal regne med at bruge 1.5 time hos mig og jeg sørge altid for god tid mellem besøgene, så der dels er lidt elastik og så jeg har tid til at gøre både det fysiske rum og mit eget “energirum” klar til næste session.