Alt er energi

Et forløb for dig, der har lyst til fordybelse ind i din egen væren, gennem Qi Gong
Qi Gong kan oversættes til energitræning eller energimestring og det særlige er den bevidsthed vi tager med ind i de blide bevægelser.

Se også mulighed for aprilworkshop https://www.groundinyou.com/index.php/qi-gong-leg-og-fordybelse/

Alt er energi, og med vores fantastiske krop sanser vi og mærker vi det på så mange forskellige måder – mere eller mindre bevidst. På holdet her træner vi at sanse flere lag af den energi, og også hvordan vi kan påvirke energien, så vi får størst mulig vitalitet i vores liv. 

Qi Gong betyder at træne med eller mestre (Gong) energi (QI) og det er det vi gør på dette hold med en legende tilgang, hvor forundring og glæden ved at være til hele tiden er med os.

Flow og balance kalder glæden ind

Qi Gong øvelserne inviterer dig ind i en dybere balance: både i din fysiske krop og i din mentale/følelsesmæssige tilstand. Energien kommer i et bedre flow og skubber blidt til spændingstilstande i både muskler og nervesystem. En frihed og ro der åbner for en dybere glæde ved at være dig i DIT liv.

Tao filosofien er i centrum

Qi Gong er udviklet i en forståelse af, at det der er i bevægelse i naturen og i universet, også er i bevægelse i os. Særligt i den taoistiske tilgang er der fokus på at forstå og komme i samklang med os selv som en del af det store fælles. Qi Gong praksis i den forståelse giver os muligheden for at komme i dyb kontakt med os selv i universet og med universet i os selv

Er det for dig?

Dette Qi Gong Torsdagshold i Favn hold er for dig
Som har lyst til fordybelse ind i din egen væren, gennem Qi Gong øvelsernes kombination af rolige fysiske bevægelser og bevidst opmærksomhed.
Dig, der har lyst til at undersøge hvad der sker når vi sanser ind i Yin og Yang som to yderpunkter af livets evige flow. Og for dig der har lyst til at finde en kærlig og uanstrengt vej gennem livet.

Det er mit ønske at Qi Gong´en også kan hjælpe dig til at stå stærkt og godt på din fødder. I dyb kontakt til din indre jord (tillid) og næsen i den retning dit hjerte kalder på.

Qi Gong  laves primært stående, men der vil altid være mulighed for at sidde til nogle af øvelserne. Øvelserne kan justeres eller laves som visualisering. Hver gang slutter vi med en liggende meditation/visualisering, hvor vi integrerer energien, som vi har aktiveret. 


Hvis  du er i tvivl om det noget er for dig, er du altid velkommen til at kontakte mig for en uddybende snak, kontakt info har du her https://www.groundinyou.com/index.php/kontakt/

mkh Roselina 

Det praktiske

Qi Gong Torsdagshold i Favn kl. 18:00 -19:30
Start 20.april – sidste gang 29. juni (i alt 9 mødegange)
ingen undervisning i uge 20 og 24
pris 1350 kr betaling på konto: 5370 0318105 eller med MobilePay på 60145
Mulighed for drop-in, hvis der er plads: 175 kr. pr gang.

Vi mødes i dejlige https://favnaarhus.dk/
Jægergårdsgade 14, 1. Århus C