På dette Qi Gong forløb lærer du den sammenhængende form WuJi Gong

WuJi Gong er bevægelse uden anstrengelse, og det er en qi gong form, der henvender sig til dig der ønsker fordybelse. Samtidig er det qi gong der giver dyb støtte til at få krop og nervesystem i balance. 

WuJi Gong er en “søster”-form til Tai Chi: Skabt til at styrke og bevare vores vitalitet gennem forbindelsen til til vores oprindelige selv, og til at fordybe denne forbindelse.

WuJi Gong formen, som du lærer er en en række enkle bevægelser. Den udføres i en rolig, meditativ og indadvendt tilstand. Formen kan ses som en Mandala vi “tegner” i en forbindelse af de 5 elementer. 

Gennem formen leger vi med Yin/Yang balance, de fem elementer og Tao`ens budskab om at flyde med livet. Vi forbinder os med himmel og jord og med universets, gennem kontakten til måne sol og stjerner.

At være i livet uden anstrengelse


Bevægelserne laves uden anstrengelse mens vi træner at sanse og blive bevidst om energien i os selv og omkring os.

Når vi bevæger os i samklang med universets strøm af energi, så vil vi opleve større balance mere glæde, og meningsfylde i os og i vores væren. 

Du lærer hele WuJi Gong formen samtidig med, at vi får nogle fordybende aftener. Den blide qi Gong bringer ro til dit nervesystem, mere energi og større balance i hele din krop. Du vil også få små enkeltstående øvelser, som du kan bruge til at styrke din forbindelse til energien i, og omkring, dig. 

Vi afrunder hver aften med en lille meditation/visualisering, hvor du får lov at fordybe dig i energien, som vi har arbejdet med undervejs.

I løbet af kurset får du stille og roligt hele Wuji Gong formen ned i fødderne, ud i hænderne og ind i hjertet. Du vil med stor sandsynlighed, mærke at du lettere finder ro, har mere energi og kan nyde livet på nye måder.

Egen praksis derhjemme

Efter kurset er du klar til at starte din praksis og integrere den, som det passer i dit liv.

Når du har lært formen, skal du blot bruge ca 15 minutter dagligt for at få et stort udbytte.

Underviser: Roselina Damsgaard

Tilmelding på mail: now@groundinyou.com

Betaling på konto 5370 0318105

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig, også på 22777379.

Kurset foregår i det dejlige Favn i Jægergårdsgade https://favnaarhus.dk/
           
Torsdage kl. 18.00 – 19.30
Nyt hold starter d. 12 januar 2023 og kører 6 torsdag i alt. Sidste gang d. 24. februar (ferie i uge 7)
Intro aften torsdag d.5. januar.


D. 12.1 – 19.11 – 26.01 – 02.02 – 09.02. og 23.02.
Pris: 1111 kr.
Max 6 deltagere.

Kom og mærk om det er noget for dig

Bliv introduceret til formen i en legende qi gong stund, torsdag 5.januar. Pris: 100 kr.  som du får i rabat på forløbet, hvis du vil være og lære denne fantastiske selvkærlige praksis, som WuJi Gong formen er.

kærligst, Roselina