Hos GroundINyou er det mig, Roselina du møder. Til Qi Gong, sessioner workshops mv.
Jeg har gennem de seneste 15 år uddannet mig i, og praktiseret kraniosakral terapi, biodynamisk kropsheling, Wuji Gong mv. Evigt nysgerrig på livets uendelighed af dimensioner og den enorme kraft vi har adgang til som mennesker. En kraft vi kan bruge til vores egen, andres og fælles heling. 

Skumringsglæde ved Staunsfjord på Samsø

Jeg er dybt optaget af, hvordan vi med enkelhed og omsorg kan invitere heling ind i vores liv. Hvordan vi kan finde vejen til at mærke hvem vi virkelig er, så vi kan leve vores liv fra den dybe sandhed, vi finder på rejsen. Og for mig er der ingen tvivl om at en afgørende del af rejsen går gennem en kærlig kommunikation med vores krop.

Kroppen er altid til stede i nuet. Og derfor giver den os de allerbedste muligheder for at opleve og sanse hvem vi virkeligt er. Og gennem den sansning at opleve vores forbundethed med verden omkring os – og med vores essens.

At følge impulsen fra hjertet

Det har altid været en en grundlæggende impuls for mig at røre ved mennesker, når jeg har mærket, at de har brug for at blive “samlet lidt sammen” – eller som en forlængelse af det dybere sjælsmøde jeg mærker.

Det er som om mit hjerte helt af sig selv rækker ud gennem mine hænder. 

Denne impuls har jeg så forfulgt og forfinet gennem kurser primært i kraniosakral terapi, men også andre tilgange til kropsterapi og healing. Det har gennem de seneste ca. 15 år givet mig en solid erfaring i arbejdet med krop og energi. En rejse, der har bevæget sig fra gøren til væren, ind i en stadig dybere forundring.

En forundring over, hvilke fantastisk resurser vi adgang til, når vi forstår at åbne for vores iboende livskraft og sundhed. Og mest af alt, hvilken vild og transformerende kraft, der er i Væren; dybt nærvær fra hjertet.

At hele indefra.

Både i mit arbejde som kropsterapeut, Touch of Precense® facilitator og i arbejdet med WuJi Gong, oplever jeg, at den store forandring sker, når vi stopper op. Når holdet op med at anstrenge os og kærligt lytter ind i stilheden inde i os selv. For der i stilheden kan vi møde Livets åndedrag.

For mig er det en oplevelse af, at vi bliver “åndet af livet”. At livet “har os”. Og jo mere vi kan overgive os til det, des større bliver vores oplevelse af at være i flow og at vi kan drage kraften ind i vores eget liv og væren.

Mit fokus er derfor altid på at støtte dig i at få størst mulig adgang til denne kraft i dig selv.

Min viden om kroppen og min træning i at være tilstede i den kraft skaber den synergi og ro, der giver mig mulighed for invitere dig med ind. Ind i det dybe nærvær, hvor livet ånder os, og hvor heling forekommer.

Også i WuJi Gong er fokus på overgivelse og på at komme i nærkontakt med livets flow: i verden og i os selv. Her får du et redskab, der støtter dig i på egen hånd at skabe kontakt til din indre visdom og kraften fra Livets Åndedrag. WuJi Gong tager os ind i livets mysterie, ind i tomheden der rummer alt. Og det sted hvorfra alting tager sin begyndelse, igen og igen.

Det er mit dybe ønske, at alle mennesker må komme i kontakt med denne livskraft -og dermed sin egen indre grund. Og det er det ønske, der driver lysten til de tilbud jeg giver dig via GroundINyou.

Kærlig hilsen
Roselina

“For at leve i respekt og kærlighed med naturen omkring os
er det en forudsætning, at vi kender og lever med
respekt og kærlighed
for vores egen indre natur”