Biodynamisk kranio sakral terapi er en blid, men samtidig dybtgående behandlingsform.

Jeg har i øjeblikket ikke faste kliniklokale. Men mulighed for at aftale hjemmebehandling eller online sessioner. Kontakt mig endelig hvis vi skal undersøge muligheden.
Og kig evt nærmere på om du kunne have glæde af mit nye tilbud om 1:1 sessioner i naturen.

Vores fantastiske krop

Jeg hører ofte fra klienter, at de er forundrede over, at så let berøring eller den blotte tilstedeværelse, kan have så stor en effekt på spændinger, kroppen og energisystemet.

Din krop har en fantastisk evne til at hele sig selv, og det er den jeg støtter dig i at få mere adgang til, samtidig med at jeg giver opmærksomhed til det, der larmer eller måske gemmer sig i kroppen.

Trine fik en bonus, hun ikke havde forventet:
“Jeg oplever en fysisk afspænding, som går dybere og virker mere regenererende end meget andet, jeg har prøvet. Det var den fysiske afspænding, jeg kom for oprindeligt, men som en slags bonus oplever jeg en psykisk “kalibrering” – at kraniosakralterapisessionerne bidrager til, at jeg har fødderne mere solidt plantet på jorden og til at falde på plads i mig selv.” , Trine

Den dybeste afspænding

I mine behandlinger vil du opleve hvordan kan komme i en dybere afslapning end du måske nogensinde har oplevet før.  Fra denne tilstand af dyb afslapning vil kroppen begynde at fortælle sin historie til mine hænder, som jeg blidt holder på dit kranie, bækken fødder eller andre steder.

Spændinger i både det fysiske og det følelsesmæssige kan have låst sig fast, og vil dybest set bare gerne ses og anerkendes, så de kan komme i bevægelse – blive en del af helheden. Den helhed som altid søger mod den bedst mulige tilstand.

Jeg hjælper kroppen på vej

Nogle gange skal kroppen hjælpes lidt på vej med blide tryk og løsning af bindevæv, før den kan slappe af og føle sig tryg. Men efterhånden som den dybe ro indfinder sig, vil kroppens indre visdom blive aktiv, og kroppen finder selv den helt rette vej mod mere frihed og større flow.

I den del af behandlingen bliver mig vigtigste bidrag at holde roen og opmærksomheden på, hvad der sker i kroppen. Jeg støtter at det bliver ved at føles trygt for dig, at give slip og lade livskraften flyde gennem dig.

Hvordan kan det hjælpe dig?

Biodynamisk kranio sakral terapi kan gøre godt i forhold til:

Uro og stress,
Opløsning af spændingstilstande.
Smerter
At få bedre søvn
At øge kontakt til livskraften og din indre sundhed.
Større tillid til livet og dig selv.

Pris pr session af 1.5. timer: 900 kr
Forløb a´ 3 sessioner 2400 kr.
For aftale eller evt spørgsmål:
Du finder kontaktinfo lige her https://www.groundinyou.com/index.php/kontakt/